google-site-verification=Er-rosBnWsOHTON5R0MDPqFJNkuJN6y1hiYWHb8lXkQ

Overig Aanbod

Walk & Talk Keto

Als je één van de coachingsprogramma’s hebt gevolgd, dan kun je je inschrijven voor de keto-wandel-club Walk & Talk Keto. Ongeveer eens per maand gaan we met een groep keto-ervaren mensen op pad voor een wandeling en kunnen we elkaar onderweg vragen stellen, motiveren en inspireren. De wandelingen worden vooraf aangekondigd en gaan door bij drie of meer deelnemers. Uiteraard loop ik als ketocoach mee. Je kunt dit eenmalig gratis proberen na afloop van je begeleiding. Wil je vaker meelopen, dan bied ik een strippenkaart aan: vijf keer meewandelen voor €50,-, tien keer meewandelen voor €90. Inclusief een kop koffie of thee onderweg. Je bepaalt zelf of je wel of niet meegaat die dag. De wandelingen zullen maximaal 6km lang zijn (anderhalf uur) en in de omgeving van Epe plaatsvinden.

Informatie bijeenkomst

Ik verzorg ook informatiebijeenkomsten over ketogeen eten en leven en over vasten. Als je dit wilt aanvragen voor jezelf, je bedrijf of organisatie, kijk ik graag met je waar je behoeftes liggen op dit gebied. Na een oriënterend gesprek kan ik je een passende offerte doen. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Neem contact op

Zoek je persoonlijke en praktische begeleiding en ondersteuning bij het overschakelen naar de ketogene leefstijl? Neem dan contact op voor een kort kennismakingsgesprek om te kijken of het klikt. Dit gesprek is altijd gratis.

Stuur me gerust een bericht als je graag de eetlijsten wilt ontvangen waarop staat welke voedingsmiddelen je kunt eten binnen de ketogene leefstijl of als je een andere vraag hebt. 

Ik bied ambulante begeleiding en heb geen kantoorlocatie. Mijn werkgebied is de driehoek Zwolle-Harderwijk-Apeldoorn. Voor meer informatie zie Aanbod. Ik heb ook een (gedeeltelijk) online aanbod.  

Samen Gezond Worden
Ketocoaching en advies
Christa Septer-Booij
E-mail: info@samengezondworden.nl
Telefoon: 06-28369637

1 + 10 =