google-site-verification=Er-rosBnWsOHTON5R0MDPqFJNkuJN6y1hiYWHb8lXkQ

Op afstand, maar toch dichtbij – coaching

Online/offline-variant

Deze module bied ik je aan indien je niet in de buurt van de driehoek Apeldoorn-Zwolle-Harderwijk woont en tóch 1-op-1 begeleiding wil of omdat mijn persoonlijke 1-op-1 startersprogramma niet binnen jouw budget valt.

De budgetoptie bestaat uit twee delen: een offline en een online gedeelte.

In het online gedeelte volg je zelfstandig en op je eigen tempo het Keto Leefstijl Programma van Ketogeen Instituut Nederland (eerder Ketogenics Institute). Ik sta volledig achter de inhoud van deze training, vandaar dat ik hem durf te adviseren als passende aanvulling op persoonlijke 1-op-1 begeleiding.

Offline hebben we persoonlijk contact voorafgaand aan het starten van de training. Dit kan, indien je dat wenst of je te ver weg woont, ook via beeldbellen. We doen dan een uitgebreide intake en bespreken samen jouw doelen, mogelijkheden, aandachtspunten en mogelijke risico’s van ketogeen eten. Je krijgt dan ook uitleg over het online programma. Halverwege en na afloop van het programma spreken we elkaar weer persoonlijk.

Terwijl je zelf het online programma doorloopt, kun je mij via mail, telefoon of Whatsapp vragen stellen. Loop je gedurende het programma tegen dingen aan, dan kun je dus contact zoeken met jouw persoonlijke ketocoach.

Wat zit er in dit pakket?

Het online/offline pakket bevat:

 • online training Keto Leefstijl Programma via Ketogeen Instituut Nederland
 • uitleg over de training  
 • 3 contactmomenten van 45 minuten (fysiek of via beeldbellen), te weten:
   1. Start: uitgebreide intake waarin we je doelen en mogelijkheden bespreken
   2. Evaluatie halverwege: bespreken van je voortgang en eventuele vragen
   3. Afsluiting: hoe is het gegaan en hoe nu verder?
 • extra van Samen Gezond Worden: persoonlijk advies voor wat betreft jouw macro’s, inpassen van de ketogene leefstijl in je gezins- of werksituatie en praktische tips om het je makkelijk te maken.
 • mogelijkheid om tussentijds vragen te stellen via e-mail of whatsapp vragen te stellen (fair use policy)

De kosten voor het online/offline pakket bedragen €399,-. Indien je een extra consult wilt inplannen gedurende de online training, dan kan dat. De kosten hiervoor zijn €75,- voor een consult van 45 minuten (exclusief eventuele reiskosten; zie hiervoor de voorwaarden).

Neem contact op

Zoek je persoonlijke en praktische begeleiding en ondersteuning bij het overschakelen naar de ketogene leefstijl? Neem dan contact op voor een kort kennismakingsgesprek om te kijken of het klikt. Dit gesprek is altijd gratis.

Stuur me gerust een bericht als je graag de eetlijsten wilt ontvangen waarop staat welke voedingsmiddelen je kunt eten binnen de ketogene leefstijl of als je een andere vraag hebt. 

Ik bied ambulante begeleiding en heb geen kantoorlocatie. Mijn werkgebied is de driehoek Zwolle-Harderwijk-Apeldoorn. Voor meer informatie zie Aanbod. Ik heb ook een (gedeeltelijk) online aanbod.  

Samen Gezond Worden
Ketocoaching en advies
Christa Septer-Booij
E-mail: info@samengezondworden.nl
Telefoon: 06-28369637

8 + 1 =